sb foto klimmen

sTeven bootsma

Komt Sneek, Friesland
Is ook fotograaf en videomaker

Over mij

Hallo! Mijn naam is Steven Bootsma. Ik kom uit Sneek (Friesland) en hou me graag bezig met het creëren van beeld, het zijn in de natuur en het maken van muziek!
Ik geloof er in dat we met z’n allen in staat zijn om een wereld te creëren waarbij we onszelf minder dwars zitten. Hierbij denk ik aan de constante drukte, reclames, koopdrang, blijven consumeren, burn-outs, ziektes door ongezond eten, het innemen van land en natuurgebieden en een hoop andere voorbeelden. 

“Maar hoe dan?”

Mijn overtuiging is dat het ligt in de simpele dingen. We zijn bedoeld om ‘wild’ te leven, uitgedaagd te worden door de elementen, te bewegen en nog veel meer van die dingen die je menselijk maakt. 

Door meer buiten te zijn, bezig te zijn met de basis en de simpele dingen, kom ik dichter bij het leven te staan en voel ik me een krachtiger persoon.
Deze ervaringen wil ik graag gezamenlijk creëren met anderen.

Ik bij Forward to the Basics

Via Forward to the Basics organiseer ik activiteiten in de natuur voor alle leeftijden. Van scholen tot bedrijven en van een middag tot een week. Wie wil er nou niet vuurtjes maken?

Ik heb de afgelopen tijd ervaring opgedaan in het begeleiden van trektochten (bij Spring Reizen) en het organiseren van een avonturen reeks op basisscholen. 
Volgend jaar lijkt het me leuk om sup-tours te gaan begeleiden in Friesland, het begeleiden van trektochten en het organiseren van een outdoor week of weekend.