DSC01908

Jorn Bosma

Komt uit Joure, Friesland
Woont overal en nergens

Over mij

Hallo! Mijn naam is Jorn Bosma. Ik kom uit Joure (Friesland) en hou me graag bezig met outdoor sporten en het onderzoeken van de onbeperkte mogelijkheden van het lichaam en geest!

Ik was altijd al nieuwsgierig naar de potentie van het lichaam en geest. Hoe meer onderzoek ik deed, hoe vaker ik dacht; ‘wow, had ik dit maar eerder geweten en waarom heb ik dit niet op school geleerd?’. Zo experimenteer ik met allerlei dingen die mijn lichaam, geest en leven beter, aangenamer en leuker maken.

Veel van die ervaringen had ik graag in mijn schooljaren al geleerd, maar veel van deze ideeën, kennis en methodes staan in het reguliere onderwijs nog in de schaduw. Daarom bouw ik momenteel aan een online school waar we dit kunnen delen op een online learning platform.

Ons ultieme doel is het reguliere onderwijs aan te vullen met kennis, methodes en ideeën waarin de persoonlijke ontwikkeling centraal staat, met de nadruk op optimale gezondheid, geluk en levenservaring.

Ik bij Forward to the Basics

En zo komen we terecht bij Forward to the Basics, omdat veel manieren om ons super gezond en gelukkig te maken/houden bij de basis en de natuur liggen.

Ik begeleid mensen in het optimaliseren van hun gezondheid door middel van de Epigenetica wetenschap. Hierin streven we naar het verbeteren van onze genen en de expressie hiervan. Veel van onze adviezen gaan ook voorwaarts naar de basis.

We zien enorme verbeteringen in de gezondheid van onze klanten door de basis en natuur terug te brengen in hun levensstijl. 

Deze expertise wil ik graag delen met de Forward to the Basics Activiteiten.