KUNA 2019-4

benNo bos

Bijnaam: Brother Forest
Is ook ontwerper en drummer

Over mij

Hallo, ik ben Benno!  In alles wat ik doe wil ik mensen voorzien van wat echt nodig is en goed voelt. Zodat ze kunnen genieten van het leven in harmonie met zichzelf, elkaar en de natuur. Het voorzien van wat nodig is, kent voor mij oneindig veel vormen. Het organiseren van een hike, iemand helpen met het ontdekken van de Why, mensen leren vuur te maken of lekker knallen met drumworkshops. Zolang ik er voldoening uit haal en mensen voorzie van wat nodig is, ben ik een gelukkig mens!

Op andere momenten kan ik mezelf helemaal laten gaan achter mijn drumstel of tot rust komen tijdens het maken van een vuurtje of wandelen in het (Zweedse) bos. Helemaal gelukkig ben ik als ik alles kan doen onder het genot van mijn favoriete muziek en samen met mensen waar ik om geef.

Ik bij Forward to the Basics

Mijn liefde voor de natuur komt voornamelijk door mijn reizen naar en door Zweden. In 2015 mijn eerste roadtrip door Zweden gemaakt en toen in een tipi aan een meer geslapen, daarna was ik verkocht. In de jaren daarop hebben ik en mijn collega’s in samenwerking met Garden of Sweden, Bushcraft-reizen georganiseerd. Nu is werken in de natuur of gewoon in het bos zijn niet meer weg te denken uit mijn leven. Met Forward To The Basics wil ik mensen graag die verbinding met de natuur laten ervaren zodat ze meer in harmonie met de natuur kunnen leven. En ook de natuur gebruiken om meer over zichzelf en elkaar te leren.

Wat ik tijdens het outdoor-werk één van de mooiste moment vindt, is dat euforische gevoel wat mensen krijgen als het ze lukt om een vuurtje te starten. Dat “JA!” Gevoel.