COVID-19 maatregelen

Forward To The Basics gaat om samen komen en samen de natuur ervaren. Dit is allemaal iets lastiger sinds de uitbraak van COVID-19. We houden de regels en versoepelingen van het RIVM nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat we daaraan voldoen. Hier zie je een overzicht met de maatregelen.

1,5 meter afstand

Bij alle activiteiten die wij organiseren houden we rekening met de welbekende 1,5 meter afstand. Het scheelt dat er buiten veel ruimte is en kans op besmetting vele malen kleiner dan binnen in een klein hokje.

HyGiene

We zorgen ervoor dat alle materialen die we gebruiken goed schoongemaakt worden. Ook zorgen de begeleiders ervoor dat ze regelmatig hun handen wassen. 

Contact

Bij veel van onze activiteiten is contact niet nodig en dat is alleen maar mooi. De activiteiten waarbij contct normaal gesproken wel nodig is, passen we aan of slaan we over.

Aantallen

Normaal gesproken maakt het aantal personen per activiteit niet uit. Maar zolang we afstand moeten houden is er per activiteit ruimte voor max. 30 personen (indien samenkomen is toegestaan).

Ruimte

We zijn eigenlijk alleen maar lekker buiten. Dus afstand houden en goede ventilatie is geen enkel probleem. De kans op besmetting is buiten ook aanzienlijk kleiner.

Mogelijkheden zien

Wij respecteren de regels van het RIVM en doen ons best om de gezondheid van onszelf en elkaar te beschermen. Maar binnen de regels kijken we maar al te graag naar wat er mogelijk is. Ideeën? laat het ons weten.