Connective Drumming

"Versterk de team-spirit en voel de oerkracht."

Drummen en samen ritmes maken werkt enorm verbindend! Het is niet voor niks dat mensen dat al duizenden jaren doen. Ik gebruik niet zomaar trommels, maar de handgemaakte Meraki-drums.Het maakt niks uit of je al ervaring hebt, of het voor het eerst doet; Iedereen kan mee doen. Goed naar elkaar luisteren, samen beats maken en jammen, dat geefteen gevoel van eenheid en OERKRACHT! Ik haal inspiratie onder andere uit oerdrums, moderne drums, Japanse Taiko drums en Haka’s uit Nieuw Zeeland. Voor teambuilding, bedrijfsuitjes of energizers.

Aanbevolen voor: 
– Teamuitjes
– Klassenuitjes
– Vriendengroepen

teambuilding/ workshop

Drummen is ontzettend leuk en het verhoogt ook nog eens de energie en team-spirit. Samen creëer je stevige beats, kom je in een flow tijdens het jammen en leer je op elkaar in te spelen. We doen oefeningen om even los te komen, gevolgd door uitdagingen zoals drumbattles en we sluiten af met een gezamenlijke jam. Een enorme boost voor het team, of zoals ik het noem: De Tribe!

* De drums zijn elektronisch kunnen daardoor zo hard of zacht als je wilt. Een beetje geluidsoverlast zul je altijd hebben, je bent tenslotte aan het drummen.

Prijs: Op aanvraag

Ideaal voor: bedrijfsuitjes | familiedagen | festivals | teams

Voor meer informatie, een workshop aanvragen en contact kijk op de Connective Drumming website

Andere activiteiten

Avonturenreeks

Outdoor met de klas! Deze activiteit is voor echte avonturiers! En eigenlijk schuilt in iedereen wel een avonturier omdat we in de oertijd vuur moesten

meer informatie

Firestarter

Firestarter Workshop Zelf vuur maken en samen rond het vuur zitten, boost het zelfvertrouwen en versterkt de team-spirit vanuit een diepe oerkracht. Je leert je

meer informatie